Sunday, September 28, 2008

Raya oh raya

Salam alaik,
dah lama luhur tak menulis dekat blog ni,sepi je kat sini,well,hari ni luhur tak bercadang nak berkongsi apa2 tips masakan atau macam mana nak buat biskut mahupun kek,maklumlah luhur bukannya pakar memasak,tapi pakar memakan hu3..Bila dah dekat raya ni, jalan2 dkt kg. Luhur dah sesak sangat,macam apa entah,kuala lumpur pun tak jem macam ni time raya(maklum la,majoriti rakyat dah balik kg. Masing2 ke3)

Type rest of the post here

Komen lah setiap kali anda membaca, dengan demikian anda telah menolong seseorang untuk berubah

0 comments:

Post a Comment

Blog Biz