Wednesday, March 18, 2009

Buat Duit Dengan Email

salam alaik,
kawan2!! ni saya nak kongsi satu peluang biz kecik2 yang boleh dijadikan sideincome..
namanya emailtunai, and cara nya hanya lah berdaftar RM10 then anda akan diberi profile yang membolehkan anda transfer terus duit anda ke Bank.

anda kemudian hebahkan kepada kawan2 tentang email tunai ni melalui email,friendster,myspace, and macam lagi laman social yang anda miliki. RM10 tidak lah besar sangat kan, sekali top-up je tu.









Secoret Tinta SeLuhur Rasa

2 comments:

  1. alhamdulillah..dapat dah..tapi sikit je r..baru nk belaja la kate kan..huhuhu

    ReplyDelete

Blog Biz