Saturday, March 28, 2009

Jana Pendapatan Melalui Kedai MAMAK


S
alam alaik,
Kawan2 kali ini saya nak kongsi satu lagi biz yang saya join..alhamdulillah saya sempat buat sebulan je tapi gaji yang dapat amat memberansangkan, tengok gambar bawah ni

klik gambar untuk paparan penuh

Kedai Mamak ni beroperasi sejak 32 tahun yang lepas dengan nama Stevens Corner, kali ini kedai mamak ni telah buat rebranding kepada Stevens tea garden (STG). Basically, STG menawarkan kad keahlian kepada sesiapa sahaja mengikut kemampuan. ada empat jenis keahlian iaitu classic, silver, gold and platinum member. so bile sebut membership ni, modal kita x hangus macam MLM laen la, berapa kita bayar harga keahlian, banyak tu lah food vaucer yang kita dapat. x rugi pape pun, kalo offer membership dekat member plak dapat bonus,itu lah yang saya dapat pada bulan 2 yang lepas. Bulan tiga ni terpaksa berdiam diri sebab praktikal yang teramat-amat menyeksakan.(sedih sebab x dapat buat biz ni selagi praktikal x habis :-( woo!! woo!! )

perhatikan slide di bawah :-






untuk melihat sila klik - STG outlet -
untuk lihat berita sila klik - STG Berita -

yang berminat boleh call saya and kita jumpa dekat kedai Stevens tea garden Midvalley@Tesco Kajang@Sunway Piramyd, saya belanja anda minum nanti...see you then..

all da best and good luck

Secoret Tinta SeLuhur Rasa

4 comments:

  1. bila akan buka cawangan di kelantan?

    ReplyDelete
  2. itu belum ditentukan lagi..tp untuk makluman, STG telah menjalin usahasama dengan Tesco dan Jusco..senang kate, dimana ade TESCO n JUSCO (besar) akan ada STG .. target STG dlm 3 tahun akan ade 100 outlet seluruh malaysia..tp kalo nak mula skarang pon x de mslh wlpn kedai x de lg..food voucher x hangus

    ReplyDelete
  3. ok.. ngam lh klate dh ada tesco.. tp nk tanya, smua makanan kt stg dijamin halal? saje nk kepastian. kn tokei besar tu india

    ReplyDelete
  4. em, nak risik lebih lanjut tu x tau la kan, stg pun dapat lesen HALAL sama dengan kedai2 makanan francais laen..insyaAllah Halal

    ReplyDelete

Blog Biz