Thursday, July 15, 2010

Blog Baru TintaLuhur

Salam alaik,

Tengok kepada tajuk tu, memang sah niat saya nak promote blog baru sendiri hehehe, sebenarnya dah lama teringin nak menulis dalam BI ni, tapi rasa rendah diri dengan penguasaan grammer BI yang tak seberapa membantutkan hasrat murni nan satu ini hehehe.

Sebelum ini pernah dibuat beberapa kali blog BI dengan blogspot nursefirdaus. Tapi baru tulis 2 ke 3 post dah hilang modal nak tulis apa kat situ huhuhu. Begitu juga dengan nasib blog-blog BM yang lain. Sesungguhnya blogging bukanlah benda main-main.....ingat tu TintaLuhur..

Jadi, hari ini nak kongsikan blog BI yang sama konsepnya dengan TintaLuhur, jika blog ini menggunakan tagline SEKADAR PERKONGSIAN, blog BI tu pula menggunakan tagline SHARING EVERYTHING. Poyo je kan bunyinya..ada pun begitulah seadanya tuan punya blog ini..

Tanpa memanjangkan lagi kalam, inilah blog nya. http://firdausibrahim.co.cc/


Blog Biz