Saturday, October 16, 2010

Alhamdulillah..Kelantan ke Separuh Akhir

Salam alaik,

Alhamdulillah syukur kepada Allah kerana telah memakbulkan doa rakyat dan penyokong pasukan kelantan dengan memberikan kemenangan 3 - 0 keatas selangor di stadium sultan muhammad ke-IV semalam.

Kemenangan yang sememangnya dinanti dan diharapkan oleh semua penyokong setia pasukan yang menghadapi dengan tabah segala tohmahan dan fitnah yang dileparkan oleh media-media yang tidak pernah berlaku adil keatas apa-apa yang berkaitan dengan negeri serambi Mekah ini.

Bagi yang melakukan kekecohan pada setiap kali perlawanan, diharapkan anda bertaubat dan insaf, saya percaya semua pasukan mempunyai penyokong-penyokong yang melampau, hanya sebagaimana yang rakyat kelantan sedia maklum dan alami selama diperintah pembangkang, media cetak dan elektronik arus perdana tidak pernah terlepas peluang untuk mengutuk dan memburukkan imej kelantan di mata rakyat Malaysia.

Oleh sebab itu, saya amat bersimpati kepada rakyat Malaysia yang hanya taat setia membuta-tulikan pancaindera dan hati mereka kepada berita-berita daripada sumber alternatif yang lebih bersikap adil dan mendokong prinsip keadilan berita. Tahniah kepada semua yang berlaku adil ini.
Dibawah ini rakaman jaringan yang memberi kemenangan kepada Kelantan semalam :-

Gol Pertama
Gol Ke-2
Gol Ke-3

Kelantan vs selangor, kelantan lawan selangor, keputusan kelantan lawan selangor, video kelantan lawan selangor, gol kelantan lawan selangor, jaringan kelantan lawan selangor, piala malaysia 2010